BDO misrekent zich in concurrentie

Gepost op 15-07-2015

Hans Wilmots, managing partner bij BDO, verscheen met een opmerkelijk artikel in Trends. Hij stelt dat een kleiner revisorenkantoor een te klein aanbod heeft en niet kan volgen met de nieuwe regels. Als uitspraak kan dat tellen, maar misrekent hij zich niet in die stelling?

"Heel wat kleine kantoren kunnen moeilijk volgen bij gebrek aan dure investeringen in ICT en opleiding, een noodzaak door de strengere regelgeving en kritische klanten," aldus Wilmots.

Wij weten natuurlijk niet hoe het er bij BDO aan toe gaat (en uit het artikel blijkt dat mr. Wilmots dit ook niet weet over kleine kantoren), maar BB3 Revisoren investeert stevig in opleidingen en ICT en we zijn volledig mee met de nieuwste regels en wetten. Bovendien hebben we als kleiner kantoor de traditie dicht bij de klant te staan en is er steeds een direct aanspreekpunt.

Gratis werken

Volgens het artikel bereikte BDO met zijn medewerkers een akkoord dat ze enkele weken gratis zouden werken om ontslagen om economische redenen te vermijden. Bij BB3 Revisoren geloven we sterk in het uitbetalen van een loon. Ook bij ons voelden we de crisis, maar niemand van ons personeel is gratis moeten komen werken. 

Solliciteer bij BB3 Revisoren. U hóeft niet gratis te werken (maar als u er echt op staat, zeggen we geen neen). 

Lees hier het volledige artikel