BB3 Audit en Bofidi vinden elkaar in het PKF-netwerk en gaan verder als one-stop shop onder de naam BOFIDI vanaf 1 september

Gepost op 01-09-2022

Met de toetreding wil BOFIDI klanten met internationale ambities optimaal ondersteunen, met een volledig dienstenpakket, inclusief auditdiensten.

Dankzij de toetreding tot PKF International beschikt BOFIDI voortaan over een internationale dienstverlening waarbij de lokale identiteit behouden blijft. PKF International is een wereldwijd netwerk van accountantskantoren. Het telt 214 leden die actief zijn onder de PKF-paraplu en dat in 150 landen in vijf regio's. Op die manier verenigt het netwerk 20.000 professionals. PKF BB3 Audit trad eerder dit jaar al toe tot PKF International.
 
PKF-BB3 Audit gaat verder als BOFIDI Audit
“We zijn trots dat we ons kunnen aansluiten bij BOFIDI”, zegt Jeroen Rans, partner bij PKF-BB3 Audit. “Dit opent een reeks nieuwe opportuniteiten voor ons team en voor BOFIDI. Wij zijn ervan overtuigd dat het bundelen van de expertise en lange ervaring van BOFIDI en PKF-BB3 Audit de weg is naar een uitstekende dienstverlening in België en binnen de internationale samenwerking.”
 
BOFIDI breidt BOFIDI zijn diensten uit met auditing en verstevigt het zijn positie als one-stop-shop netwerk. “Wij zijn zeer verheugd het team van BB3 te mogen verwelkomen”, zegt Johan Peeters. “Ik kijk uit naar de samenwerking om onze gezamenlijke ambities waar te maken via een sterke samenwerking binnen ons netwerk en om verdere groei in België na te streven met PKF-BB3 Audit aan onze zijde.”

Meer info op www.bofidi.com