PKF International verwelkomt nieuw kantoor als lid in België

Gepost op 21-02-2022

PKF International heeft zijn Europese netwerk en dienstverlening in België versterkt met de toevoeging van PKF-BB3. Het auditkantoor, opgericht in 2000 en gevestigd in Herent, heeft ook kantoren in Gent en Antwerpen.

PKF International heeft zijn Europese netwerk en dienstverlening in België versterkt met de toevoeging van PKF-BB3. Het auditkantoor, opgericht in 2000 en gevestigd in Herent, heeft ook kantoren in Gent en Antwerpen. Naast audits en verzekeringen biedt het team van PKF-BB3 financieel advies aan familiebedrijven, kmo's, internationale ondernemingen en non-profitorganisaties. Het kantoor levert resultaten van hoge kwaliteit via een transparantie aanpak, directe communicatie en betrokkenheid en sluit goed aan bij de op waarden gebaseerde ethos van het PKF-netwerk.

Frank Bloemen, partner bij PKF-BB3, zegt: "We zijn trots dat we ons kunnen aansluiten bij een ambitieus netwerk als PKF. Het is een erkenning voor het harde werk door de jaren heen en onze toewijding aan hoge kwaliteitsstandaarden. Dit opent een reeks nieuwe opportuniteiten voor het team, terwijl wij onze klanten kunnen blijven dienen zoals zij dat van ons gewend zijn. 'Hetzelfde, maar dan beter'."

Jeroen Rans, partner bij PKF-BB3, zegt: "
We zijn blij dat we ons bij PKF International kunnen aansluiten. Wij zijn ervan overtuigd dat onze expertise en lange ervaring op de lokale markt in combinatie met de internationale ervaring van PKF onze positie versterkt om op de lokale en internationale markt te concurreren en onze cliënten een uitstekende dienstverlening te bieden. Tegelijkertijd zijn wij ervan overtuigd dat dit netwerk ons bedrijf zal erkennen als een betrouwbare en uiterst professionele partner in België."

Theo Vermaak, CEO van PKF International, zegt: "Wij zijn zeer verheugd het team van PKF-BB3 in de PKF-familie te mogen verwelkomen. Ik kijk uit naar de samenwerking met Jeroen en Frank om onze gezamenlijke ambities waar te maken via een sterke samenwerking binnen ons netwerk en om verdere groei in België na te streven met BB3 aan onze zijde."