Transaction services

Een overname in het verschiet? BB3 begeleidt u. Bij de waardering en het financieel plan, maar ook bij due diligence, familiale opvolging en management buy-out.

Overnamebegeleiding

Een overname betekent een ingrijpende verandering voor een organisatie. Het gaat gepaard met zowel kansen als risico's. Van financiële, fiscale, juridische, operationele of administratieve aard. BB3 brengt zowel de kansen als de risico's duidelijk in kaart.

Waardebepaling

De waardebepaling van een onderneming is essentieel bij een overname of een fusie. BB3 voert bedrijfswaarderingen uit voor verschillende doeleinden. Zoals herstructureringen, overnames, desinvesteringen en buy-outs.

Financieel plan

BB3 analyseert uw operationele omstandigheden. Op basis daarvan tekenen we een financiële structuur uit. We gieten het in een financieel plan. Optimaal en op maat.

Due diligence

Due diligence, een standaardbenadering? Niet bij BB3. Altijd houden we rekening met de typische eigenschappen van uw organisatie. Nooit verliezen we uw strategische en financiële doelen uit het oog. Onze bevindingen rapporteren we nauwgezet. De juiste beslissing ligt dan binnen uw handbereik.

Familiale opvolging

7 op de 10 Belgische ondernemingen zijn familiebedrijven. BB3 treedt bij een familiale opvolging op als de neutrale derde partij. Onze bedoeling: een meerwaarde bereiken voor alle betrokkenen.

Management buy-out

Een management buy-out vraagt om een strategische en objectieve specialist die alle aspecten van het transactieproces beheert. BB3 doet er nog een schep bovenop: waardecreatie op lange termijn.